Saša, zabrinut za Maju, dolazi u motelsku sobu kako bi razgovarao s njom. No, Maji je dosta optužbi te odbrusi Saši kako je ozbiljna i ne misli se predomisliti. Udat će se za Gorana.


Lola dolazi u gostinjsku kuću i napada Igora, uvjerena kako on stoji iza svega i da je nagovorio Gorana da se zaruči s Majom. Između njih izbija žestoka svađa. Nakon što načuje kako Lola spominje istinu koja se ne smije saznati, Irena zahtijeva od Igora objašnjenje. Igor Ireni ispriča izvrnutu verziju stvarnih događaja, u kojoj on ispada žrtva.
Pravnik Borut donosi Karlu kutiju s Lolinim stvarima koju su istražitelji pronašli u Lolinoj kući. Kad Borut i Karlo izađu iz sobe, Lola ugleda kutiju, ali i svoje crteže, među kojima i Sašin portret. Lola je u panici.
Karmela pretražuje Ivanov ormar i u njemu pronalazi njegov stari mobitel. Šokira se kad u mobitelu vidi fotografiju “Ane Tomić“ te traži od Ivana objašnjenje. Ivan, koji ni sam ne može više izdržavati pritisak, otkriva Karmeli da mu je ta žena bila ljubavnica.