Priznanje za razvoj poslovnog menadžmenta pod okriljem projekta “Ladies IN Awards” dodijeljeno je direktorici Nove BH, Dželili Čurt.

Direktorica Nove BH, Dželila Čurt dobitnica je specijalnog Priznanja za razvoj poslovnog menadžmenta koje dodjeljuje agencija Altermedia pod okriljem projekta “Ladies In Awards”, a kojim se odaju priznanja bh. ženama iz svih sfera poslovnog i društvenog života za njihova profesionalna dostignuća, ali i promoviranje kulture i istinskih društvenih vrijednosti.

“Za ovo priznanje zaslužan je cijeli tim Nove BH, tim vrhunskih profesionalaca. Timskim radom i jasnom strategijom, u protekloj godini dana, postigli smo izuzetne rezultate i pozicionirali se kao najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini. Svakodnevno dajemo sve od sebe kako bi našim gledateljima omogućili maksimum u apsolutno svakom segmentu programa. Stoga je ova nagrada još jedan dokaz našeg uspjeha”, izjavila je Dželia Čurt, direktorica Nove BH i dobitnica priznanja.

Strateški pravac Nove BH od osnivanja je vjerodostojnom i pravovremenom informacijom graditi povjerenje sa gledateljima te zabavom obogatiti život publike i svakodnevno im pružati razonodu i inspiraciju. Od 09. oktobra 2018. godine, pa do danas, Nova BH je akvizicijom vrhunskih programskih naslova osigurala emitiranje ekskluzivnog programa publici u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući bogatoj programskoj shemi te povjerenju gledatelja, danas je Nova BH sinonim za TV program vrhunske kvalitete u svim segmentima – od objektivnog i relevantnog Informativnog programa do vrhunskih i najgledanijih zabavnih formata.