U subotu uveče na Novu stiže najiščekivaniji show „Bingo časti, Enis se folira“ u kojem se takmičari iz cvijele BiH suočavaju sa Enisovim izazovima i takmiče za vrijedne nagrade.


Gledatelje očekuje vrhunska zabava, show prepun iznenađenja, preokreta i dinamičnih igara i sve to začinjeno Enisovim neprikosnovenim humorom.
“Gledatelji mogu očekivati smijeh do suza. Kvalifikacijske igre održali smo širom Bosne i Hercegovine, u osam gradova, kako bismo uključili ljude iz različitih dijelova zemlje i zbog toga je ovaj show zaista jedinstven. Putovanje po BiH bilo je posebno iskustvo, jer sam imao priliku upoznati veliki broj takmičara, pozitivnih i veselih ljudi koji su zaista dali sve od sebe da dođu do finala“ – naglašava popularni glumac uoči početka emitiranja showa.
Prva emisija rezervisana je za Banjaluku, a upravo u tom gradu upoznat ćemo prve takmičare i saznati kako će se snaći pred novim izazovima skrivenim u Bingo marketima.
Enis kao domaćin showa imao je zadatak svim takmičarima predstaviti izazove, ponekad ih i zakomplicirati, a zatim potaknuti timski duh te stvoriti opuštenu i veselu atmosferu, dok su takmičari u svakom izazovu morali sarađivati, razmjenjivati ideje i brzo donositi odluke kako bi stigli do cilja. Snalažljivost i sklonost ka timskom radu pokazat će se ključnim karikama u osvajanju nagrada.
Nakon Banjaluke, gledatelje pored malih ekrana očekuju i lude avanture Enisa i takmičara iz još sedam bh. gradova, gdje su prvobitno održane kvalifikacijske igre, a one najbolje koji su se plasirali u finalnim emisijama gledat ćemo svake naredne subote na Novoj.
Pobjednički tim iz svakog grada osvaja fantastičnu nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.
Ne propustite prvu od ukupno osam emisija i otkrijte ko su prvi takmičari koji se suočavaju s Enisovim izazovima i takmiče za vrijedne nagrade. Enisove avanture iz Binga ne propustite u subotu u 19.15 na Novoj.