Zbog uvođenja vanredne situacije u zemljama regiona prekinuto je snimanje i emitovanje "Zvezda Granda" do daljnjeg. Fanovi iz cijelog regiona kao i učesnici nemaju razloga za brigu jer će se takmičarska sezona nastaviti upravo tamo gde je stala.

“Budući da je još uvijek na snazi vanredno stanje zbog pandemije Covid-19, ne možemo s preciznošću potvrditi datum nastavka snimanja ‘Zvezde Granda’. To umnogome zavisi od situacije u našoj zemlji, ali i u zemljama u regionu s obzirom na to da naši kandidati dolaze iz cijele bivše Jugoslavije. Ukoliko se do juna meseca, kada se obično i završava sezona takmičenja, ne steknu uslovi za nastavak snimanja, ‘Zvezde Granda’ ćemo nastaviti da emitujemo u septembru upravo tamo gdje smo stali u trenutku kada nas je zadesilo vanredno stanje. Preciznije, ukoliko vrijeme ne bude na našoj strani i do toga dođe, o svemu ćemo naknadno obavijestiti kandidate i od jesni nastaviti kao da prekida nije ni bilo. Ništa se neće promijeniti! U svakom slučaju, naši kandidati nemaju razloga za bojazan, ukoliko nas vanredno stanje omete da sezonu završimo do juna, nastavićemo je u septembru”, navodi se u zvaničnom saopštenju “Grand produkcije”.
Dok se ne nastavi emitovanje najpopularnijeg show programa, podsjećamo vas da “Zvezde Granda” možete gledati u repriznim terminima subotom od 2o sati na Novoj BH.