Nova BH uskoro donosi tursku seriju "Neželjena snaha" u kojoj glavnu ulogu tumače glumac Gokhan Keser i bivša Miss Turske Ruvejda Oksuz. 

Njihova priča pokazat će koliko nagle odluke mogu biti riskantne, ali i da se ljubav dvaju različitih svjetova može spojiti, te da nas neotkrivene tajne dovode do najvećih sumnji. Nasljednik najbogatije porodice u Bursi ludo se zaljubljuje u mladu pijanisticu koja ima strogu majku. Usprkos klasnim razlikama i negodovanjima njihovih najbližih, oni se odlučuju vjenčati. Kakav će biti njihov zajednički put i hoće li njihova povezanost opstati?

Jenilmezi su jedna su od najbogatijih porodica u Bursi čiji je nasljednik Ežder (Gokhan Keser) koji završava fakultet i vraća se na porodično imanje. On upoznaje uspješnu pijanisticu Nagme (Ruvejda Oksuz) koju je odgojila disciplinirana majka, nakon čega uslijedi haos. Ežder i Nagme upoznaju se nakon prometne nesreće i ludo se zaljubljuju. Na prvi pogled znaju da su stvoreni jedno za drugo. Čvrsto odlučuju odbaciti budućnost koju im je porodica pripremila i vjenčati se. Obje se porodice ne slažu s njihovom odlukom. Čim stigne na imanje Jenilmezovih, Nagme shvata da je porodica tužnih priča. Ona saznaje Ežderove tajne iz prošlosti i počinje sumnjati u njihov brak. Usprkos teškoj situaciji, ipak se odlučuje boriti za njihovu ljubav. Svi žele razdvojiti Nagme i Eždera, ali njih dvoje znaju da ne mogu živjeti jedno bez drugoga.

U priču ulazi i atraktivna djevojka Elvan (Dila Danišman) koja želi uništiti njihovu vezu kako bi im otela bogatstvo. Mladi par proživljava teške dane, što ih pomalo, usprkos snažnoj ljubavi, međusobno udaljava. U međuvremenu, Ežderova porodica, koja je donedavno bila najbogatija u Bursi, doživljava veliku krizu i sve se raspada. Događaju se preokreti u podjeli bogatstva, no Nagme i Edžer znaju da ne mogu biti sretni ako su razdvojeni. Nadilaze sve kušnje, padove i poraze te se bore jedno za drugo. No što ako neke rane ne mogu zacijeliti i ako njihova ljubav ne može pokoriti svaku prepreku?

Ne propustite hit tursku seriju o zabranjenoj ljubavi bogataša i pijanistice uskoro na Novoj BH!