Ivana Banfić i Kristian Rauch natjecatelji su u novoj sezoni "Survivora", a ususret avanturi života za DNVENIK.HR otkrli svoje motive i ciljeve u showu.


Jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata “Survivor”, koji već više od dva desetljeća niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje širomo svijeta uskoro ćemo pratiti i na Novoj BH.
Kandidati će se uputiti u avanturu života, odreći će se blagodati modernog života i testirati svoje granice izdržljivosti, a kroz to će ih voditi Mario Mlinarić.
U ovu avanturu odlučila se upustiti i Ivana Banfić, pjevačica koje je obilježila 90-te hitovima “Šumica” i “Nag”, a bezvremenski status stekao je i njezin duet s Dinom Merlinom “Godinama” iz 2000. godine.
Ivana se hrabro odlučila upustiti u nepoznato, bez ikakvog znanja i o ostalim kandidatima koji će joj biti konkurencija.
“Ne znam što me čeka, kad dođem tamo ću saznati”, prije odlaska u egzotičnu i prekrasnu Dominikansku Republiku gdje će se snimati show.
Priznaje i čega ju je najviše strah.
“Noć u prašumi, prošla sam to u Amazoni, pa znam kako je…”, govori Ivana koja se ipak puno više veseli ovoj avanturi, ali i moru i palmama. Ima i zacrtan cilj.
“Nemam očekivanja, a cilj je pobijediti samu sebe, pomaknuti vlastite granice”.
Za sebe kaže da je temperamentna i očekuje da će se s ostalim kandidatima slagati odlično, a priznaje da je naviše može iznervirati hrkanje.
A što će joj najviše nedostajati najviše?
“Dekica, kad bude hladnije po noći da se mogu pokriti”, priznaje.

Inače, Ivana se osim bogatom pjevačkom karijerom može pohvaliti i titulom diplomiranog integrativnog psihoterapeuta. Osim toga, vlasnica je video produkcijske kompanije koja se bavi snimanjem turističkih video tura pod nazivom ‘Jedi, putuj i uživaj’ te snimanjem video recepata za IBee Cooking Show.
Ivana je odrasla u Velikoj Gorici, a već tada pokazivala je interes za muziku i sport. Sebe opisuje kao avanturisticu i istraživačicu koja živi život punim plućima i voli isprobavati sve što joj se sviđa. U slobodno vrijeme najviše voli putovati, boraviti u šumi, kuhati, plesati i pjevati, meditirati i družiti se s prijateljima, a u životu je pokreću novi izazovi i novi ljudi. Kao svoje najveće vrline Ivana ističe empatiju, mudrost, upornost i pozitivan stav prema životu, a njena je najveća mana, tvrdi, nestrpljivost.

“Avanturistički sam duh i ne volim biti u zoni komfora, ako sam duže od mjesec dana u istom, venem.. Zapravo od kad znam za sebe nisam u zoni komfora, nisam taj tip osobe.. Bila sam i u Amazoni prije par godina u jednom plemenu usred džungle, prošla sam Indiju po nekoliko puta.. Volim istraživati život, moj stav je da sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja”, poručuje Ivana.
Pripremite se za veliko televizijsko uzbuđenje. Ko će odnijeti pobjedu u borbi za preživljavanje, pratite uskoro u “Survivoru” na Novoj BH!