Gubitak u igri za plemenski imunitet donijet će crvenima glavobolje.

Na plemenskom vijeću neke će maske u crvenom timu pasti, iako će se pokazati da se dogovaraju o nominacijama, a i Mitar će sam prije glasanja kazati: „Glasat ću za onu kariku za koju mislim da neće dobiti ni jedan glas.“

„Osjećam se s jednim dijelom ljudi u plemenu jako lijepo i s njima volim razgovarati i zbližavati se. To su Mitar, Mare, Varja, Kaća, Vesna, Tijana. Mislim da me većina super prihvatila, a s nekima se obostrano ne prihvaćam. Mislim da me Voja ne voli“, reći će Ivana, no očekuje ju veliko iznenađenje tokom glasovanja. Ona je otkrila da su nominacije i njezin izbor za nominiranog „mali dogovor“, a ispast će da će pojedinci prekršiti dogovor.

Nakon što prozove Vojislava kao osobu s kojom se u plemenu ne slaže, on to neće moći ignorirati, pa će kazati: „Nije da je ne volim nego nam se energije nisu poklopile. Meni je njezine energije previše. Nemam zašto biti neiskren.“ Na članove crvenog plemena analitički će se osvrnuti i Damjan iz redova plavih, kazavši kako izgleda da Mitar nije toliko ozlijeđen koliko je on mislio. „Mislim da je kod njih u plemenu jako zabavno, da je svaku večer kod njih pjesma. Tako mi izgleda. Najbolju statistiku ima Varja i svi iz plavog plemena smo bili iznenađeni njihovom odlukom da je nominiraju kao najslabiju kariku“, reći će Damjan.

No ko će biti izglasan za eliminacije i ko napušta svoje pleme, te hoće li Varja odlučiti koristiti svoj tajni imunitet, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.