Pred nama je posljednja bootcamp emisija MasterChefa u kojoj takmičari moraju dati sve da osvoje bijelu pregaču, odnosno kartu za ulazak u top 24.

Osim bijelih, pojedinim kandidatima dosad su dodijeljene i crne pregače koje simboliziraju drugu šansu, no samo će troje sretnih kandidata, koji u dodatnoj rundi kuhanja pokažu najveću strast i motivaciju, zaista svoje crne pregače zamijeniti bijelima.

U večerašnjoj emisiji, takmičari će od namirnica koje je žiri pripremio za njih morati pripremiti najbolje jelo. „Inače to ne pripremam. S mesom se inače ne bavim“, reći će Piero. „Moja je prednost da se dobro snalazim u stresnim situacijama“, otkriva Sarah. „Pobijedila sam svoj najveći strah – vrijeme, a sada idem do pregače“, istaknut će Kristina.

Zadnja pregača ostat će Melkioru i za nju će se boriti Piero i Nina, a jedan od kandidata neočekivano će odustati od svoje pregače. Kome će poći za rukom da svojim kuhanjem zasluži mjesto među 24 najboljih te ko će iskoristiti posljednju šansu i svoju crnu pregaču zamijeniti bijelom, doznajte večeras.