Sjećanje na djetinjstvo dobiva inovativan pristup na tanjirima takmičara u novom MasterChef izazovu.

Sudionici će se suočiti s temom koja spaja tradiciju i inovativnost u gastronomskom svijetu. Na radnim jedinicama dočekat će ih kutija iznenađenja i skrivati namirnice za koje će Petar Tucman zaključiti da su namijenjene za pripremu jela u dječjem vrtiću.

Petar Tudja neće biti oduševljen izborom namirnica: „Nije mi drago kad vidim ove namirnice. Jako sam zbunjen“. S druge strane, Lara ima drugačiji pristup: „Ove namirnice ne sugeriraju slano jelo. Radije bi ih koristila za nešto slatko“. No, hoće li jelo biti slano, slatko ili možda kombinacija oba okusa, ovisit će o žiriju.

U nadolazećoj uzbudljivoj epizodi MasterChefa vidjet ćemo kako će se takmičari snaći s izazovom i kako će transformirati obične namirnice iz djetinjstva u nešto izvanredno. Neki će kandidati možda potpuno promašiti pristup pripremi jela, što će rezultirati time da ih žiri neće htjeti niti probati. Napetost raste dok iščekujemo ko će se istaknuti svojim kulinarskim vještinama i ko će donijeti inovativan i ukusan prikaz djetinjstva na tanjirima.

Ovo je prilika za takmičare da pokažu svoju kreativnost, osjećaj za okus i vještinu prilagodbe, te da nas iznenade s jelima koja će žiri vratiti u djetinjstvo na potpuno nov način. Budući da je svaki tanjir priča za sebe, ova epizoda će nas sigurno odvesti na putovanje kroz uspomene i okuse koji su oblikovali njihove najmlađe dane.