Uzbudljiva epizoda MasterChefa donosi gledateljima još jednu dinamičnu i zanimljivu napetost u kulinarskom ringu.

Jaka borba je započela za radnim jedinicama MasterChef kuhinje, gdje kuhaju s namirnicama koje je za njih odabrala Lara. „Bit će ovo jako napeto“, kaže ona prije kuhanja koje će nekoliko kandidata odvesti u stres-test. No, ovaj izazov ima i jednu prednosti.

Naime, pobjednik neće osvojiti zlatnu karticu nego će postati vlasnik platinaste MasterChef kartice bez ograničenog roka trajanja koja ga može ga odvesti do finala, ali s opasnošću da mu taj imunitet otme izazivač. „Jako mi je to dobro da ima izazivača, ako je i ne osvojim lovit ću je kamo god ide“, komentirala je Ana-Maria.

Laru će u dućanu čekati određene namirnice u temi spajanja nespojivog, koje će morati odabrati za kuhanje s velikim ulogom. „Može biti svašta ispod, samo treba balansirati“, rekla je Lara. Antonia još uvijek ima šansu izbjeći stres-test, ako pripremi najbolje jelo. Pitanje je hoće li joj uspjeti izbjeći najteži izazov i zadržati se u igri. Kako će se kandidati snaći s dodijeljenim namirnicama pogledajte u večerašnjoj epizodi MasterChefa.