Prva noć koju su dva plemena provela u istom kampu nije prošla onako kako su se nadali pojedini takmičari Survivora.

„Komentirao sam da bih htio spavati između Nataše i Anje, da imam malo ženskog društva oko sebe, a ne muškog. Uvijek mi je Fićo bio cimer. No, nisam bio baš te sreće, jer sinoć mi je s jedne strane bio Kalu, s druge Tonka“, ispričao je Leo i pomalo iznenadio komentarom s obzirom na to da se među kandidatima govorkalo da upravo s Antoniom ima nešto više od prijateljstva.

„Zajednički život izgleda jako čudno. Osobno se osjećam izgubljeno u prostoru dok se ne prilagodim i dok ne nađem neki svoj kutak i rutinu. Vidjet ćemo hoće li ostati ta harmonija“, komentirala je Draga prije poligona. U završnom obračunu Nikoline i Sanje na poligonu, pobjednički bod za svoj tim donijela je Nikolina te su s rezultatom deset naprama šest crveni napokon osvojili igru za nagradu. „Prebacila sam u devetu brzinu, a motiv mi je bila hrana. Nakon one gozbe, apetit mi se otvorio“, rekla je Nikolina koja je u ovom takmičenju imala najbolji rezultat.

„Sanja je malo burnije reagirala nakon izgubljenog boda“, istaknula je Antonia prisjećajući se trenutka kad je Sanja odbila pridružiti se timu na klupi nakon što je izgubila u dvije runde i njezinog demonstrativnog odlaska iza klupa. Dok je plavi tim žalio za izgubljenom igrom, crveni su uživali u drugoj obilnoj večeri za redom koja se posebno svidjela Kaluu. „Ovo je jedan od najljepših i najsretnijih dana u mom životu. Naročito, ako uzmemo u obzir datum. Na današnji datum prošle godine sam počeo s prvim ciklusom kemoterapije, a na isti taj datum godinu dana poslije, nalazim se na Karibima, jedem hranu direktno iz mora, pokraj mora, na palmama, s dragim ljudima“, ispričao je Kalu koji je u showu otkrio da je bolovao od raka testisa. Po povratku u kamp ispričali su plavima svoje iskustvo iz karipskog restorana, a kako će to utjecati na daljnji razvoj događaja i njihove odnose saznat ćemo uskoro.