Žiri će u novoj epizodi MasterChefa iznenaditi kandidate odabirom odjeće koja će prezentirati azijsku kuhinju, a namirnicu će zahvaljujući pobjedi u prošlom izazovu, birati Dominik.

„Savjetovao sam našeg mladog kolegu tigrića da izabere sebi ono što njemu odgovara i trebao bi svakako kuhati. Ne bi smio ići gore na galeriju“, reći će Josip. Međutim, Dominik neće ni dobiti na izbor ne kuhati.

Odlazak u Aziju bit će skriven ispod tri zvona. Prvo zvono predstavljat će daleku Kinu, drugo Japan, a treće, koje će otvoriti Damir, sadržavat će namirnice specifične za Tajland. Ovoga puta, kandidatima će se posebno gledati izgled tanjira i prezentacija jela žiriju. Kuhat će i ozlijeđeni Manuel, a dok bude nosio jelo na degustiranje, Damir će se našaliti da mu zbog štapa s kojim hoda liči na poznatog repera: „Manuel, hodaš kao Snoop Dogg“. No, Manuel će otkriti da je ozljedu zadobio tako što je pao dok se utrkivao s nekoliko drugih kandidata.

Koje će od ponuđenih zvona odabrati Dominik te ko će pobijediti u ovom izazovu, a ko će se iz njega direktno uputiti u stres-test, doznat ćemo večeras.