Marina Ivić Pivalica je fitness trenerica iz Splita i vlasnica fitness centra specijaliziranog za funkcionalne treninge.

Završila je medicinski fakultet u Splitu s provostepenom diplomom iz fizioterapije. Na prijavu za Survivor potaknuo ju je šestogodišnji sin Gabriel s kojim je pratila prošlu sezonu, a u donošenju odluke presudili su njezin sportski i avanturistički duh te ljubav prema izazovima. Strastvena je ljubiteljica motora i jahanja. Njezina snaga, preciznost i plivačke vještine neki su od glavnih aduta koji će joj, smatra, biti od ključne važnosti za uspjeh u showu, a najmanje se veseli spavanju na otvorenom i brojnim kukcima s kojima će se susretati na otoku. Cijeli život velika je obožavateljica sporta, a posebno voli i psihološke i fizičke avanture. Kad bi osvojila nagradu, uložila bi je u razvijanje posla.
„Nemam nikakav strah. Mišljenja sam da su strahovi velika kočnica u životu i da ih treba savladavati, a ne ih puštati da kontroliraju našim životima. Jedva se čekam stopiti s prirodom i snalaziti u istoj. Jako se radujem ovoj životnoj avanturi“, otkriva Marina.