U plavom plemenu dan će započeti takmičenjem između Marine i Sanje u tome ko će napraviti ljuljačku.

Dok je Sanji drago što će biti više ljuljački, Marina u tome vidi oponašanje njezinih radnji. „Imat ćemo duplo ljuljački jer Sanja mora raditi sve što i ja radim. Gdje ja sjednem, ona hoće sjesti, gdje ja stanem, ona hoće stajati, s kim pričam, ona hoće pričati. Ne znam smatra li me rivalom ili se zaljubila u mene. Ne znam što se događa, jer je suludo“, kaže Marina dodavši kako misli da Sanja ima pik na nju i da se ponaša kao tinejdžerica.

Novo takmičenje za plemenski imunitet pokazat će koje će pleme morati odabrati prvog duelistu ovoga tjedna. „Već sedam dana imam ime koje ću napisati“, rekla je Nora dodavši kako neće glasati za ljude koji su joj dragi.

Crveni tim odlučio je napraviti promjenu u svojoj nastambi. „Nadamo se da će negativna energija tako otići do nas“, rekla je Anja. Luki je cilj da naprave stol za kojim će zajedno sjediti i jesti, a hoće li im to poći za rukom te kako će izgledati plemensko vijeće koje skriva jedno iznenađenje za kandidate, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji.