U neposrednoj blizini oceana, na atraktivnom, ali surovom terenu Dominikanske Republike kandidati Survivora kreću u avanturu života.

Već sutra u 22.30h gledatelji će po prvi put vidjeti složne timove u akciji dok se nadmeću za hranu, bolje uvjete na otoku, alate za gradnju nastambi i brojne druge resurse kojima inače ne pridaju veliku važnost, a u divljini će im predstavljati pravi luksuz. Tropska klima, duge pješčane plaže i tirkizno more prvo je s čime će se kandidati susresti kada odlučno i energično krenu u utrku za osvajanje početnih povlastica. Upravo iz idiličnog krajolika od kojeg zastaje dah javio nam se voditelj Mario Mlinarić te prenio djelić užarene atmosfere s drugog kraja svijeta u kojem je trenutno visokih 30°C.

„Očekuje nas još jedna morska avantura. Kandidati su fenomenalni, izazovi su zahtjevni, sve u svemu jedna adrenalinska poslastica! Mi smo spremni, vrijeme je za igru“, najavio je Mario, javljajući se s pješčane plaže La Palmilla.

Jedna od najpoželjnijih destinacija na Karibima sljedećih će mjeseci biti dom kandidatima koji u nepoznato dolaze gotovo bez ičega, a iz tjedna u tjedan nastojat će izboriti povlastice koje će im omogućiti da se u adrenalinskoj utrci za pobjedu lakše nose s teškim izazovima. Pred 20 kandidata je nezaboravna avantura, a što veću izdržljivost, domišljatost, snalažljivost i spretnost pokažu u ovoj pustolovini, duže će ostati u igri i više se približiti tituli pobjednika Survivora.

Sve je spremno za Survivor, a prve dojmove kandidata i ishode uzbudljivih izazova pratite od sutra u 22.30 na Novoj!