Neumorne kandidate niko nije motivirao bolje od njihove porodice.

Plavi i crveni tim ovoga puta odmjerili su snage u novom izazovu koji ih je potaknuo da daju sve od sebe, jer je nagrada bila razgovor s porodicom. U novom poligonu kandidati su morali pokazati posebnu spretnost, a s rezultatom velike razlike 10:3 pobijedio je plavi tim. Dok su plavi slavili još jednu fenomenalnu pobjedu, u crvenom su timu potekle i suze. Nataša se slomila jer je jako priželjkivala razgovarati sa svojim djevojčicama. „Osjećam se užasno. Pričali smo koja nam je najvažnija nagrada i to je baš ova“, istaknula je Nataša.

Zato je plavo pleme bilo oduševljeno. „Ako budemo ovako igrali, tko nam je ravan? Neka dođu i žuti! I ljubičasti!“, kazala je Sanja ponosna na plavi tim. Osim telefonskih poziva, uživali su i u finoj gozbi. „Ova nagrada mi je definitivno bila jedna od najljepših i najočekivanijih. Znam da me dečko čeka doma sa psom i da je ostalo još malo do kraja“, kazala je Nora nakon poziva.

Plavi su nakon telefonskih razgovora mirno zaspali, no nisu spavali dugo jer usred noći kandidate je iznenadio poveći pauk. Od neočekivanog posjetitelja najviše je nastradao David koji je zbog uboda završio u bolnici. Hoće li se David uskoro oporaviti, doznat ćemo u novoj epizodi.