Enis Bešlagić i Bingo donose nevjerovatnu dozu zabave i smijeha u novoj TV emisiji koja će osvojiti srca istinskih ljubitelja show programa. Popularni bh. glumac će ovaj put preuzeti ulogu domaćina emisije pod nazivom "Bingo časti, Enis se folira", koja će se premijerno emitovati 11. novembra u 19.15 sati na programu Nove.

Ova emisija će nam pokazati timski duh i snalažljivost takmičara, a kvalifikacijske igre već su održane u osam gradova širom BiH, uključujući Banjaluku, Bihać, Bijeljinu, Mostar, Sarajevo, Trebinje, Tuzlu i Zenicu. Tri najuspješnija tima iz svakog grada dobili su priliku da se takmiče u finalnim emisijama, gdje ih očekuju nevjerovatni izazovi, ali i vrijedne nagrade. Pobjednički tim iz svakog grada osvaja fantastičnu nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.

Ne propustite prvu od ukupno osam emisija i otkrijte ko su prvi takmičari koji se suočavaju s Enisovim izazovima i natječu za glavnu nagradu. Budite i vi dio ove nevjerovatne avanture – pridružite se Enisu i Bingu u subotu na Novoj.