Nakon polufinalnog ocjenjivanja u kategoriji Telenovala za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® uslijedila je i gala večera na kojoj su se okupili osim stručnog žirija i brojni profesionalci iz svijeta televizije, produkcije i kreativne industrije.

Članovi žirija te predstavnici i gosti United Medije, domaćina ovog prestižnog događaja u Dubrovniku prošetali su se crvenim tepihom i uživali u glamuroznom ozračju kluba Lazareti.
Članovi žirija Danis Tanović, Darko Drinovac, Stanko Herceg, Branko Ivanda, Zrinka Jankov, Nataša Buljan, Danijel Pek, Vyara Ankova, Danica Pajović, Ivan Živković i Nevio Marasović, nakon učestvovanja u ovom važnom polufinalnom procesu koji će koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, imali su priliku opustiti se i zabaviti zajedno s ostalim uzvanicima.

„Sve izgleda lijepo, ja zapravo dolazim na ovakve evente da upoznam nove ljude, posebno one čije radove i filmove znam, tako da sam imao priliku ovdje da ih sretnem i da se družimo. To je najljepši dio žiriranja. Ja više volim da žiriram, nego da predstavljam filmove na festivalima, jer kad dođete na festival, uglavnom vrijeme provodite dajući intervjue i razgovarajući sa novinarima, nemate često priliku da sretnete ljude iz ovog posla“, rekao je Danis Tanović nakon polufinalnog ocjenjivanja za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Ovom prilikom na jednom mjestu okupili su se brojna poznata TV lica i zvijezde te ostali profesionalci iz svijeta produkcije, televizijske i filmske industrije. Na glamuroznom eventu mogli su se vidjeti i popularni glumci poput Ecije Ojdanić, Momčila Otaševića, Jelene Perčin, Janka Popovića Volarića, Zrinke Cvitešić, Emira Hadžihafizbegovića, Nine Janković i Nade Šargin.

Bh. glumac Emir Hadžihafizbegović nije krio zadovoljstvo dolaskom na ovaj glamurozni događaj, a za Novu BH kazao je: „Privilegija je biti dijelom ovog eventa, fenomenalna organizacija, puno kolega koje dugo nisam vidio, iz Zagreba, Beograda… Ovo je zaista nešto veliko, približiti se američkoj Emmy nagradi, to je zaista velika stvar i podizanje standarda United Medije“.

Na crveni tepih stali su između ostalih i Srđan Dragojević, Davor Tomić, Goran Šušljik te poznati bugarski glumci Alexander Sano i Yana Marinova. Svojim plesom goste su iznenadili i pobjednici showa Plesa sa zvijezdama, Valentina Walme i Pedro Soltz, koji su se na događaj odazvali u društvu svojih partnera, Marka Petrića i Iris Cekuš, a goste je na gala večeri zabavljao Marko Tolja i Vanda Winter.