Prvi dani na udaljenoj lokaciji u teškim uvjetima, izgubljena igra na teškom poligonu i prisjećanje na partnera bez kojeg mora provoditi dane u Survivoru – sve se to nagomilalo za Nancy koja će se osamiti i zaplakati.

„Imam ljubav života. Živim svoju ljubav sad. On je osoba koja me podržava u svemu. Teže je njemu nego meni, to je još gore“, reći će Nancy kroz suze dok će pričati o svom partneru s kojim je u vezi već tri godine. Prisjetit će se i svoje porodice s kojom, kaže, nije pretjerano bliska, a voljela bi da jest. Otkrit će da nije toliko povezana sa svojim roditeljima. „Sve me to nekako obilježilo“, reći će te otkriti da joj nije neugodno pokazati emocije i da smatra da osoba koja ih pokazuje u sebi ima snagu.

Zbog gubitka na zahtjevnom poligonu za plemenski imunitet, takmičari iz plavog plemena morat će u borbu za osobni imunitet, a potom i na plemensko vijeće. Ondje ćemo čuti zanimljive komentare crvenog plemena na članove plavog, a Matea će doživjeti i golemo iznenađenje kad čuje što Ognjen uistinu misli o njoj.

Ko će osim novih članova još biti pošteđen na plemenskom vijeću zbog ogrlice osobnog imuniteta, a ko će ići u napetu i neizvjesnu borbu u duelu s Varjom, doznat ćemo već večeras.