Poslije pauze zbog pandemije korona virusa snimanje takmičenja „Zvezde Granda“ nastavlja se krajem maja.  Nova epizoda najgledanijeg muzičkog takmičenja je na rasporedu u subotu, 23. maja od 20 sati u programu Nove BH, dok će emitovanje emisije „Zvezde Granda Specijal“ ponovo početi u nedjelju 17. maja.

„Zbog trenutne situacije i još uvijek zatvorenih graničnih prelaza snimanje ’Zvezda Granda’ nastavlja se 25. maja sa kandidatima iz Srbije. Gledatelji će uživati u četiri fantastične epizode muzičkog takmičenja do kraja aktuelne televizijske sezone. Zbog ljetnje pauze sezona neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i svijeta koji su se do sad predstavili. Mentori će vrijedno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen ’Zvezde Granda’ nastavile tamo gdje ih je i zadesila pandemija korona virusa“, navodi se u saopštenju „Grand produkcije“.

Saša Popović i njegov tim će ovog ljeta raditi online audicije, a one kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba.

„Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. O tome će detaljnije govoriti Saša Popović koji će zajedno sa žirijem učiniti takmičenje još zanimljivijim“, navodi se u saopštenju.

𝗡𝗼𝘃𝘂 𝗲𝗽𝗶𝘇𝗼𝗱𝘂 𝘀𝗵𝗼𝘄𝗮 “𝗭𝘃𝗲𝘇𝗱𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱𝗮” 𝗴𝗹𝗲𝗱𝗮𝗷𝘁𝗲 𝟮𝟯. 𝗺𝗮𝗷𝗮 𝗼𝗱 𝟮𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶 𝘂 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂 𝗡𝗼𝘃𝗲 𝗕𝗛.