Ovog petka upoznat ćemo osmero kandidata šeste sezone popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Čekaju nas nove transformacije osmero takmičara koji će kroz 13 emisija u novom studiju popularnog formata donijeti pregršt zabave. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio veličine 2500 m2 u kojem će atraktivnosti nastupa doprinijeti i 120 m2 video walla. Za prvu epizodu jednu od najzahtjevnijih transformacija morat će proći Lana Klingor koju gledatelji neće moći prepoznati jer će tim maskera showa poduzeti sve kako bi ona bila sve samo ne Lana već Lunchmoney Lewis. Sva njena očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu, ispunila su se upravo prvim zadatkom. Dok ćemo Maju Šuput prvi put vidjeti u ulozi voditeljice, glumca Marka Braića vidjet ćemo prvi put u ulozi Maje Šuput. Bit će zanimljivo vidjeti reakcije publike, a i same Maje, kad vidi prikazivanje svog spota na pjesmu ''Dođi mami''. ''Teško je, pogotovo što je Maja u studiju. Želim da to ispadne kako treba, da je ne razočaram'', otkriva Braić. U ženski lik ulazi i Siniša Ružić kao temperamentna Cardi B, a o svojoj prvoj transformaciji kaže: ''Veliki je izazov ispred mene. Njena mladost će me nadahnuti.'' Na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo i skupinu Queen zahvaljujući Fabijanu Pavlu Medvešeku, ali i legendarnu ABBU na koju će nas prisjetiti Marina Orsag. Nives Celzijus kao članica žirija imat će posebno težak zadatak jer će Mario Valentić morati ući u njene cipele te otpjevati jedan od njenih posljednjih muzičkih hitova. U Terezu Kesoviju će se transformirati Neda Parmać, a prvi duet u sezoni izvest će Lu Jakelić koja je za potrebe prve emisije morala proći proces duple transformacije – i to one u Josipu Lisac i u Dinu Dvornika. Kandidati će svojim nastupima morati prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici. Podsjetimo, i sami kandidati imaju priliku u svakoj emisiji odabrati svog favorita i ocijeniti ga, a ko će kome biti najveća podrška nakon prvih nastupa, saznat ćemo ovog petka. Svaki nastup najavit će novi voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput. Ne propustite prvu emisiju šeste sezone zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u petak 13. marta, od 20.30 sati na Novoj BH!

Ovog petka upoznat ćemo osmero kandidata šeste sezone popularnog zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Čekaju nas nove transformacije osmero takmičara koji će kroz 13 emisija u novom studiju popularnog formata donijeti pregršt zabave. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio veličine 2500 m2 u kojem će atraktivnosti nastupa doprinijeti i 120 m2 video walla.
Za prvu epizodu jednu od najzahtjevnijih transformacija morat će proći Lana Klingor koju gledatelji neće moći prepoznati jer će tim maskera showa poduzeti sve kako bi ona bila sve samo ne Lana već Lunchmoney Lewis. Sva njena očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu, ispunila su se upravo prvim zadatkom. Dok ćemo Maju Šuput prvi put vidjeti u ulozi voditeljice, glumca Marka Braića vidjet ćemo prvi put u ulozi Maje Šuput. Bit će zanimljivo vidjeti reakcije publike, a i same Maje, kad vidi prikazivanje svog spota na pjesmu ”Dođi mami”. ”Teško je, pogotovo što je Maja u studiju. Želim da to ispadne kako treba, da je ne razočaram”, otkriva Braić.
U ženski lik ulazi i Siniša Ružić kao temperamentna Cardi B, a o svojoj prvoj transformaciji kaže: ”Veliki je izazov ispred mene. Njena mladost će me nadahnuti.”
Na bini showa ”Tvoje lice zvuči poznato” vidjet ćemo i skupinu Queen zahvaljujući Fabijanu Pavlu Medvešeku, ali i legendarnu ABBU na koju će nas prisjetiti Marina Orsag. Nives Celzijus kao članica žirija imat će posebno težak zadatak jer će Mario Valentić morati ući u njene cipele te otpjevati jedan od njenih posljednjih muzičkih hitova. U Terezu Kesoviju će se transformirati Neda Parmać, a prvi duet u sezoni izvest će Lu Jakelić koja je za potrebe prve emisije morala proći proces duple transformacije – i to one u Josipu Lisac i u Dinu Dvornika.
Kandidati će svojim nastupima morati prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici. Podsjetimo, i sami kandidati imaju priliku u svakoj emisiji odabrati svog favorita i ocijeniti ga, a ko će kome biti najveća podrška nakon prvih nastupa, saznat ćemo ovog petka. Svaki nastup najavit će novi voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.
Ne propustite prvu emisiju šeste sezone zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” u petak 13. marta, od 20.30 sati na Novoj BH!