Večeras na Novoj BH prvi put ulazimo u ličko selo Oštrovac gdje ćemo upoznati živopisne likove nove dramske serije s elementima humora ''Kud puklo da puklo''.

Katarina: Od čega je deda umro?
Marko (Katarinin otac): Od čega? Od gluposti, eto od čega! – samo je dio od brojnih komičnih dijaloga koji nas očekuju, no on nas lagano uvodi i u glavnu okosnicu radnje. Naime, Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milion eura svojim unucima Katarini (Mirna Medaković), Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac će pripasti selu. Kako je selo na rubu propasti – mladi odlaze, nema perspektive – ovaj novac bi mogao značiti njegov spas. Na čelu mjesnog odbora je Damirov otac Mile (Milan Štrljić), dok njegov ljutiti oponent Sveto (Žarko Radić) radi sve kako bi zasjeo na njegovu poziciju. U odboru su još i konzervativna učiteljica Barbara (Ecija Ojdanić), svećenik Mirko (Ivan Herceg), Milin najbolji prijatelj Stipe (Miodrag Krivokapić) i Ane (Barbara Vicković), vlasnica lokalne krčme.
Zbog oporuke, Đurini unuci dolaze u selo, a kako će ondje opstati uz osebujne mještane, također željne novca, bit će zanimljivo pratiti u uzbudljivim nastavcima koji nam dolaze.

Ne propustite večeras početak serije koju od ponedjeljka do petka od 19.20 sat pratimo na Novoj BH!