Zabavno-takmičarski show "Survivor" došao je gotovo do same završnice, a ovoga vikenda kandidate očekuju posljednji izazovi koji će odrediti ishod ovogodišnje sezone.

U subotu ćemo tako vidjeti takmičenje za polufinale, dok je nedjelja rezervirana za nikad napetije finale u kojemu će se igrati posljednja igra za najvažniju nagradu dosad – pobjedu.

Takmičenje je neizvjesno i svako ima priliku pobijediti, no osim brojnih faktora poput fizičke spreme, preciznosti i sreće, na putu do finala takmičarima će se naći porota koju čine kandidati koji su nedavno napustili takmičenje. Jedan kandidat iz svakog plemena na temelju najboljih rezultata na poligonu automatski će se plasirati u finale, dok će drugog finalista birati upravo porota koja će svojim pitanjima nekome olakšati, a nekome pomrsiti planove na putu do finala. Polufinalisti mogu utjecati na svoj performans u posljednjim izazovima, no ono na što nemaju utjecaj jest odluka porote kojoj će biti prepušteni na milost i nemilost.

Nakon mnogih izazova, suza, i nevjerojatnih preokreta, samo će se dva takmičara iz svakog tima naći u finalu. Završne bitke koje ćemo imati prilike gledati tijekom vikenda bit će ultimativni test snage, izdržljivosti i strategije. Svaki korak, svaka odluka bit će ključni jer je ulog viši nego ikada. Adrenalinska napetost ispunit će atmosferu dok takmičari pokušavaju nadmašiti sami sebe i pobijediti. Njihova hrabrost i upornost bit će testirani do krajnjih granica dok se bore za mjesto u finalnoj rundi. A u nedjeljnom finalu emocije će doseći vrhunac – svaka sekunda bit će važna, svaki potez će se vagati jer je ovo borba za slavu, priznanje i nagradu koja će im promijeniti život.

Ko će pokazati najveću hrabrost, ko će preokrenuti igru u svoju korist i ko će izaći kao pobjednik? Ne propustite najuzbudljiviji dio Survivora i budite svjedoci spektakularnog završetka ove nevjerojatne avanture u nedjelju 28. maja.