U večerašnjoj epizodi „Survivora“ plavi tim odlazi na nominacije nakon kojih će se saznati ime takmičara koji će se suočiti u duelu s Minom iz crvenog tima. Odabir kandidata za nominaciju iz sedmice u sedmicu sve je teži, a to će ponovno na vlastitoj koži osjetiti članovi plavog tima koji će se opet naći u nedoumici oko toga čije će ime napisati na nominacijski papir.


Iz dosadašnjih nominacija pripadnici plavog tima mogli su naučiti da niko od njih nije siguran jer se unutar plemena kriteriji za nominaciju mijenjaju, pa čak i naizgled najjače karike mogu biti izglasane. Dok se crveni tim prilikom nominacija pretežno vodio kriterijima uspjeha u igrama i zalaganja unutar tima, kod plavih su se dosad mogli čuti raznoliki razlozi koji su utjecali na odluku o glasanju.
Vjerojatno je najšokantnija dosad bila Goranova nominacija do koje je došlo zbog formiranja klanova unutar plavog tima, no u posljednje se vrijeme o klanovima manje priča, a tim djeluje složnije i ujedinjenje nego prije, zbog čega je kandidatima još i teže odabrati saigrača kojemu će dati svoj glas.
No jedan kandidat se još uvijek može spasiti od nominacija, pod uvjetom da pobijedi na izazovu za osobni imunitet u kojemu je cilj što prije složiti toranj od drvenih pločica. Svi kandidati imaju šansu spasiti se, ali samo najboljemu će to doista poći za rukom. Ko će se večeras izbjeći nominacije, a ko će se pridružiti Mini u nadolazećem duelu nakon kojeg će neko napustiti show saznajte u 22.10 na Novoj BH!