Nova BH, najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini, i ove godine donosi bogat novogodišnji program koji će već od popodnevnih sati u domove gledatelja donijeti prazničnu atmosferu i odličnu zabavu sa mnogo humora, dobre pjesme i velikih zvijezda.

Već od 17.20 sati magazin Nova IN bit će upakovan u praznično ruho i donosi pregled društvenih događaja i ličnosti koji su obiježili 2021. godinu, ali i praktične savjete kako novogodišnju noć pretvoriti u nezaboravno iskustvo, bilo da je proslavljate u toplini svog doma ili vani u dobrom društvu. Staru godinu na ovoj televiziji ispratit ćemo uz luckaste Fazlinoviće, pa tako, 31. decembra od 19.20 sati, možete uživati u duplim dogodovštinama ove neobične porodice.
Gledatelji Nove BH u Novu godinu zakoračit će uz najpopularniju emisiju „Grandovo novogodišnje veselje“. Omiljeni televizijski dvojac Sanja Kužet i Voja Nedeljković ispratit će 2021. u društvu najvećih regionalnih muzičkih zvijezda i dobrom pjesmom i smijehom uvesti regiju u 2022. godinu. Gledatelji će do dugo u noć moći uživati uz pjesme Dejana Matića, Milice Pavlović, Enesa Begovića, Nihada Alibegovića, Isaka Šabanovića, Lepe Brene, Tanje Savić, Mahira Mulalića, Adila Maksutovića, Semir Cerića Koketa, Mirze Selimovića i mnogih drugih.
Nova BH nastavlja širiti praznični duh i nakon Nove godine, pa će gledatelji oba dana vikenda uživati u novogodišnjim izdanjima emisija Nova IN, Zvezde Granda i Nikad nije kasno, koje će obilovati dobrom muzikom, smijehom, igrom i najljepšim emocijama. Prvog i drugog dana 2022. Nova BH prikazuje i najuzbudljivije filmske naslove kao stvorene za uživanje ispred malih ekrana. Uz brojne humoristične filmove, tu su romantične komedije, ali i akcijski i dramski filmski žanrovi.
Ne propustite se nasmijati i zabaviti uz brojne muzičke i filmske hitove u najiščekivanijoj noći u godini uz novogodišnji program Nove BH.