Ukoliko ste talentovani, mislite da lijepo pjevate, ali ste to do sad činili samo u kupatilu i mislite da je za vašu pjevačku karijeru prekasno, mi vam poručujemo – Nikad nije kasno da se pjeva strasno!

Prijavite se za show “Nikad nije kasno” koji pruža nadu nesuđenim zvijezdama i dobit ćete šansu da ostvatite svoje snove u poznim godinama i to na velikoj Grandovoj sceni.

Grand produkcija vas poziva da se prijavite za učešće u novoj sezoni showa “Nikad nije kasno”, koja počinje na jesen i pred milionskim auditorijom pokažete svoj pjevački talenat.
“Pravo na učešće imaju žene koje imaju 40 i više godina, dok je starosna granica za muškarce od 45 godina, pa na više”, rekao je producent popularnog talent showa Ivan Vukićević i dodao: ”Kod nas prijave traju 365 dana u godini, 24 sata, tako da za učešće u takmičenju možete da aplicirate kad god poželite”.

   

“Ukoliko želite da budete dio nove takmičarske sezone, procedura za prijavu je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da posjetite site www.nikadnijekasno.tv, popunite formular, kao i da pošaljete video snimak ili link na kom možemo da čujemo kako pjevate. Stručni tim Grand produkcije tokom cijele godine vrši selekciju potencijalnih kandidata i kada dođe vrijeme za to, obavještava ih o potencijalnom učešću”, izjavio je Vukićević.

Želimo vam puno sreće i ne zaboravite da nikad nije kasno za ostvarenje snova, samo ako vjerujete u njih.