U nedjelju, 17. oktobra u program Nove BH stiže nova dnevna dramska serija s elementima humora ”Dar Mar”. koja prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u Hrvatskoj – Božene – i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te penzionisanog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.

To je mjesto u kojem nema kriminala i u kojem junaci serije vode lagodan život: plata ide, a posla nema. Problemi nastaju onog trenutka kada im iz Uprave javljaju kako planiraju ugasiti njihovu stanicu upravo zbog nedostatka posla, a njih poslati u prekomandu. Tamo gdje nema kriminala i policija je nepotrebna…Njima to nije po volji jer je svako na neki način vezan za to pitoreskno mjestašce. Dolaze potom do pomalo nekonvencionalnog rješenja – da izmisle zločin koji će potom sami rješavati i time sebi “stvoriti” posao. Međutim s vremenom i uz angažman ostalih mještana koji se upletu u situaciju “zločin” prerasta njihove profesionalne sposobnosti i cijeli plan se postepeno počinje urušavati uz niz zabavnih zgoda i nezgoda. Prava je to prilika za jedan ozbiljan dar mar u malom mjestu.
“Serija Dar Mar” nastaje pod redateljskom palicom Zorana Margetića kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Tomislav Rukavina, Darko Drinovac, Danijel Kušan i Robert Orhel.
Serija okuplja vrhunsku i brojnu glumačku postavu, pa ćemo tako imati priliku uskoro upoznati i osebujne likove koje će utjeloviti, Ksenija Pajić, Milan Štrljić, Siniša Ružić, Barbara Nola, Ankica Dobrić, Enes Vejzović, Draško Zidar, Jasna Odorčić, Meliha Fakić, Stjepan Perić, Igor Mešin, Jan Kerekeš. Nove karaktere malog imaginarnog mjesta Dizmova dočarat će i glumci Roko Sikavica, Fabijan Pavao Medvešek, Mia Anočić Valentić, Katarina Madirazza, Lucija Glavich Mandarić, Martina Stjepanović, Robert Ugrina, Ana Begić Tahiri, i mnogi drugi.
Ne propustite novu seriju ”Dar Mar” od 17. oktobra, svakoga dana od 19.20 sati na Novoj BH!