Fatalna i nemoguća ljubav spaja, zamalo uništi i naposljetku spasi dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji gledatelji će uskoro imati priliku upoznati Lolu, mladu žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor – otac njezina djeteta. Lolu tumači glumica Elizabeta Brodić, Igora Slavko Sobin, dok ćemo u ulozi Saše vidjeti Momčila Otaševića.

Nakon 10 godina Lola konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu. Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inostranstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za porodičnu tragediju. Saša je svoje veze s porodicom prekinuo, a Lola svoju porodicu tek treba stvoriti. Tragovi i demoni prošlosti ih vode u Knežev dol – malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani – Sašina moćna i nekad bogata porodica čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji neko treba odgovarati.
Kada Lola rastrgana u ljubavnom trokutu, shvati da je njen sin povezan sa Sašinom porodicom i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njen najveći gubitak – ako se otkrije ko je ona zapravo.

Nova serija na Novoj BH donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno ove zime prikovati gledatelje ispred malih ekrana, a prvu epizodu gledatelji imaju priliku pogledati već u srijedu, 01. januara u 21.00 sat!

Drugo ime ljubavi – Promo