Televizija Nova svojim gledateljima na male ekrane uskoro donosi treću sezonu showa „Ženim sina?“ koji je s prve dvije osvojio srca gledatelja, a nova sezona, kako iz produkcijskoj tima potvrđuju, obećava pregršt smijeha, zabave, romantike, ali i nepredvidivih i šokantnih obrata.

U novoj sezoni gledatelji će upoznati četiri stasita, šarmantna i poželjna mladića koji će se upustiti u avanturu zvanu Ženim sina?, a u potrazi za onom pravom pomoći će im njihove majke i očevi. Oni su muzičar Sebastian Popović, sin popularnog pjevača Daniela Popovića i Sanje Bjedov Popović, uspješne poduzetnice i bivše manekenke, koji će mu pomoći u odabiru one prave; Antonio Obradović koji sa svojom majkom Mirjanom čini ‘ubojitu kombinaciju’; Mirko Ranogajec, ‘dečko modernog doba’ i Instagramska zvijezda u usponu koji je u vječitom sukobu sa svojim ocem Miljenkom s kojim kreće u avanturu; dok će Kristian Cvijić bolju polovicu tražiti s ocem Zoranom koji kaže da svog sina u dušu poznaje i tačno zna što je ispravno za njega, a što ne.

Svaki od njih upoznat će po šest djevojaka s kojima će kroz sedmice koji slijede graditi odnos, upoznavati se, zabavljati – sve do trenutka kada ostaje samo jedno pitanje – staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.

„Ženim sina?“ je licencni show iz produkcijske kuće – Warner Brothers International Television, a osim u Hrvatskoj i BiH, veliku popularnost stekao je i u svim zemljama u kojima je bio prikazivan. U centru pažnje su majka, odnosno otac koji uvijek znaju što je najbolje za njihovog sina te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav. Naime, radi se o muškarcima koji su  šarmantni, zgodni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojim roditeljima. Stoga je krajnje vrijeme da roditelji preuzmu stvari u svoje ruke i pomognu svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!

Ko su akteri nove sezone „Ženim sina?“ te šta im ova avantura života donosi, ne propustite saznati uskoro na Novoj.