Od sredine septembra, jesenski aduti Nove TV – zabavne emisije Zvezde Granda i Nikad nije kasno – osvajaju srca gledatelja, a u petak je premijerno s emitiranjem krenula i deseta sezona megapopularnog showa Supertalent koja je donijela brojne nastupe za pamćenje.

Već prva epizoda sa ostvarenih 20,3 posto udjela bila je najgledaniji zabavni sadržaj i odlična uvertira u vikend koji je oborio sve rekorde gledanosti.

U vrhu gledanosti bila je i nova epizoda showa Zvezde Granda koja je u subotu ostvarila 38.9 posto udjela u gledanosti, a u terminu svog emitiranja od prvog konkurenta bila je gledanija za 324 posto.

U programu Nove u nedjelju je prikazana nova epizoda šeste sezone showa Nikad nije kasno koju je pratilo 24 posto gledatelja pred malim ekranima.

Grandovi formati i u novim sezonama jednoglasno su osvojili su naklonost publike te potvrdili status najboljeg i najgledanijeg TV sadržaja, a sada im se pridružuje i Supertalent koji svakog petka na Novoj donosi uzbudljive trenutke i nevjerovatne talente.