Jedna od najzabavnijih, najgledanijih i najpoznatijih zabavnih emisija “Tvoje lice zvuči poznato'”uskoro se vraća na male ekrane!


Kroz proteklih sedam sezona, ova poznata plesno-pjevačka emisija osvojila je srca gledatelja diljem zemlje i postigla veliki uspjeh donoseći nezaboravne trenutke zabave uz iznenađujuće transformacije muzičke izvedbe. Nakon kratke pauze, kao jedan od proljetnih aduta na Novu stiže osma sezona ovog hit showa u kojoj će se novih osmero kandidata iz sedmice u sedmicu transformirati u poznate ličnosti domaće i strane muzičke scene. Od izvođenja legendarnih hitova do nevjerovatnih scenskih transformacija, nova sezona obećava upečatljive nastupe koji će ostati urezani u sjećanja gledatelja, a na kraju svake emisije novčani iznos donirat će se u humanitarne svrhe.
Osim novih kandidata, za stvaranje vrhunske atmosfere u studiju zadužen je novi voditeljski par koji će humoristični karakter emisije dovesti na još višu razinu. Uz bok iskusnog Igora Mešina, koji se u prethodnim sezonama okušao kao voditelj i član žirija, stat će njegov pozorišni kolega – glumac Filip Detelić. Novi kandidati svojim će izvedbama iz emisije u emisiju nastojati osvojiti naklonost četveročlanog žirija kojeg u novoj sezoni čine pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec.

Zabave i smijeha u novoj sezoni zasigurno neće nedostajati, a TV Nova poziva sve gledatelje da se uskoro pridruže uzbuđenju i ne propuste muzičke spektakle i nevjerovatne transformacije koje će ih ostaviti bez daha!