U sinoćnjoj polufinalnoj večeri, odlučivale su nijanse, a samo je najboljima pošlo za rukom da se plasiraju u veliko finale.

U završnicu takmičenja direktno su se plasirali: Nermin Handžić, Sandra Mladenović, Mustafa Mehić, Velid Handžić i Meliha Imširović.

Suze radosnice izazvao je i direktan prolazak Kenana Derviševića, a zatim i Andrijane Petrušovske, Srđana Stanića, Tamare Živković, Alema Bajrovića i Aleksandra Josifovskog.

Nakon 13 fantastičnih duela, čak 15 kandidata završilo je u baražu iz kog se samo njih petoro izborilo za finale, a to su Maja Milutinović, Hanad Džehverović, Nikolina Đekanović, Željko Vukčević i Nenad Osmanović.

Nakon deset uzbudljivih mjeseci, ispunjenih zabavom, smijehom, muzičkim nastupima takmičarara iz cijele regije, ali i žestokom borbom članova žirija za svoje kandidate, 15. sezona najgledanijeg showa ”Zvezde Granda” bit će okončana u večeras u veliko finalnoj emisiji. I ove godine pobjednika će odabrati publika putem SMS glasova, a glasat će gledatelji iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Pobjednika očekuje bogat nagradni fond, statua “Zvezde Granda”, automobil marke Opel Corsa, pjesma i visokobudžetni spot, ali i kompletan marketing.

Veliko finale ne propustite večeras od 21 sat na Novoj BH.