Jedan od najgledanijih televizijskih muzičko-zabavnih formata koji je osvojio srca gledatelja širom svijeta, vraća se na Novu BH sa svojom osmom sezonom.

Već u nedjelju, 18. septembra, od 20.00 sati gledatelji će uživati u prvoj emisiji koju će obilježiti sjajna atmosfera, dobro raspožen žiri i novi kandidati spremni za pjevačku borbu do samoga kraja. I ove godine na scenu će stati vi oni koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno, a pored izvođenja najvećih evergreen hitova, u gledateljima će probuditi čitav spektar emocija zbog svojih životnih priča.
Osim novih i uzbudljivih takmičara koji na scenu stižu iz svih dijelova svijeta, žiri će i dalje predvoditi Saša Milošević Mare, a njemu će se iz sedmice u sedmicu za sudačkim stolom pridruživati regionalne muzičke zvijezde.
„Imamo jednog Italijana, Francuskinju, Ruskinju i svake godine vlada sve veće interesovanje iz našeg regiona“, otkrio je Žika Jakšić na snimanju prve epizode showa.
Bitnih promjena u konceptu emisije, kao ni propozicijama prolaska takmičara nema, ali od ove sezone, umjesto orkestra Aleksandra Sofronijevića, pratnja takmičarima bit će novi orkestar pod nazivom “Nikad nije kasno”.
Produkcija popularnog jedinstvenog showa namijenjenog veteranima, koji tragaju za ostvarenjem svojih muzičkih snova, a pod autorskom palicom Žike Jakšića zasigurno će i ovaj put gledateljima priuštiti vrhunsku zabavu svake nedjelje u večernjem terminu na Novoj BH.