Nakon godine stanke, najgledaniji i najzabavniji show na svijetu vraća se na male ekrane. Osma sezona Supertalenta, koja sa emitiranjem kreće 1. oktobra, nastavlja s istim, provjerenim receptom – donositi gledateljima najbolje i najzabavnije trenutke u njihove domove.


S najpoznatije pozornice na svijetu, gledatelje će pozdraviti voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan, čija je najvažnija uloga u showu ohrabrivati kandidate pred njihov nastup, a sudit će im stručni žiri koji i ove sezone čine Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić.
“Zabava, pozitiva, stavljanje naglaska na ono što čovjek je, a to je kreativno biće koje je sposobno preživjeti. Mislim da je to ono što nas sve skupa čupa, tako da je Supertalent tu apsolutno format koji, da nije do sad postojao, sad bi ga trebalo izmisliti, upravo da ljudima podigne moral i da svi skupa prokopamo malo u sebi i da vidimo koji je to supertalent koji imamo da možemo preživjeti”, kazala je Martina Tomčić.
U novoj sezoni, koju će gledatelji imati priliku od narednog petka pratiti na Novoj BH, vidjet ćemo raznolike talente, a za svoju kartu u daljnje takmičenje borit će se plesači, pjevači, muzičari, imitatori, iluzionisti, kao i takmičari s nikad viđenim talentom. Ko je od njih impresionirao, ko je rasplakao, a ko naljutio žiri, ne propustite saznati 1. oktobra uvečer u programu Nove BH!