Da li ste spremni za ultimativni izazov koji će testirati vašu hrabrost, izdržljivost i vještine preživljavanja? Survivor je tvoja prilika da se suočiš sa nepoznatim, okusiš adrenalin avanture i dokažeš svoju borbenost.

Nakon uspješne prethodne sezone zabavno-takmičarskog showa Survivor, u kojoj su pobjedu odnijele Nataša Kondić i Antonia Ivić, vrata jednog od najuspješnijih televizijskih formata ponovno se otvaraju, a TV Nova poziva sve zainteresirane da se prijave za učešće.

Samo najbolji kandidati će dobiti priliku da postanu dio showa koji niže uspjehe širom svijeta, a strast, entuzijazam, motivacija, želja za novim iskustvima, kao i psihička i fizička spremnost, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u obzir pri odabiru potencijalnih takmičara.

Ako ste oduvijek sanjali o tome da testirate svoje granice, suočite se sa prirodom u njenom najsirovijem obliku i stvorite sjećanja za cijeli život, onda je Survivor pravi izbor za vas! Upustite se u avanturu života i testirajte sopstvene granice na nepoznatom i divljem terenu. Prijavi se za Survivor na ovom linku i započni svoju avanturu! Postanite dio neponovljive pustolovine u kojoj samo najspremniji opstaju!