Polovica mjesta u finalima već su popunjena, a ovog petka doznat ćemo kojih će još troje takmičara osvojiti ulaznicu za ulazak u veliko finale showa.

U novoj emisiji vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i osvojili simpatije gledatelja.

Sa svojim nevjerovatnim talentom, odnosno mogućnošću gutanja stvari te izvraćanja istih, ponovno će pred žiri stati Škot Stevie Starr, a što će ovoga puta sve progutati, ostaje nam za vidjeti. U svijet magije ponovno će nas odvesti mentalist Siniša Hotko, dok će nas u svijet zabave odvesti žongler Jakob Bergant koji će ovoga puta žonglirati i sa sabljama.

Na pozornici Supertalenta zaplesat će duo Max i Đuro i pokazati zašto slove za jedne od najboljih break dancera u Hrvatskoj, trio No shame koji kažu kako i samo ime grupe opisuje njihov ples, a vidjet ćemo još i sjajne stepere iz grupe Step’n’jazz koji će još jednom svojim cipelicama silovito prodrmati studio Supertalenta.

Od pjevača vidjet ćemo i Jankov zlatni gumb, 14-godišnju Gabrijelu Braičić, koja je sve na audiciji ostavila bez teksta izvedbom pjesme ‘I am changing’, a vidjet ćemo i iznimno talentirane mlade pjevače iz grupe Pop rock škola Sarajevo. Iz Sarajeva u polufinale stiže još dvoje talentiranih muzičara – Sara i Đurica, a hoće li i ovoga puta osvojiti žiri svojim šarmom i karizmom, tek ćemo doznati. Svojim šarmom bend Cota G4 na audiciji je uspio kupiti ženski dio žirija, a hoće li ponoviti uspjeh s audicijskog dijela takmičenja, ostaje za vidjeti.

Ne propustite novuu emisiju Supertalenta ovog petka, 13. decembra od 21:15 u programu Nove BH.