Najgledanija informativna emisija u Bosni i Hercegovini Dnevnik Nove danas slavi 5. rođendan.

„Poštovani gledatelji, dobra vam večer. Ovo je Dnevnik Nove BH“ bila je rečenica kojom su Armina Čengić i Vlado Marić započeli ovu informativnu emisiju koja, pet godina kasnije, s preko 1.825 izdanja i 80.886 emitiranih minuta, suvereno drži poziciju lidera televizijskog newsa.

„Od samog početka Dnevnik Nove imao je za cilj biti u službi građana i bosanskohercegovačkoj javnosti donijeti novo, bolje iskustvo u praćenju dnevnih vijesti. Naša misija je bila i ostala da građani budu u fokusu svake naše priče i da našu centralnu informativnu emisjiu radimo za njih. Ponosna na tim koji već pet godina stvara najgledaniji informativni sadržaj i radi u službi svih građana BiH. Zahvaljujem i našim gledateljima čije povjerenje uživamo i kojima smo prvi i najvjerodostojnijii izvor informacija svakoga dana. I u godinama koje dolaze radit ćemo odgovorno, kvalitetno i truditi se biti još bolji“ – istakla je Jasmina Demirović, glavna i odgovorna urednica Informativnog programa TV Nove.

Svakoga dana u 18.30 sati Dnevnik Nove donosi blizu 60 minuta provjerenih informacija – temeljit i cjelovit pregled najvažnijih dnevnih događaja u zemlji i svijetu koje dodatno obogaćuje stavljajući ih u širi kontekst, važan za njihovo razumijevanje. Iza toga krije se cjelodnevna priprema i timski rad velikog broja ljudi, a zahvaljujući njihovoj profesionalnosti, dugogodišnjem iskustvu i ekspertizi, Dnevnik Nove prvi je izbor gledatelja već petu godinu zaredom. Dnevnik Nove u prosjeku prati 180.000 gledatelja svakoga dana, a od prvog konkurenta gledaniji smo čak 34 posto*.

Emisiju kojoj gledatelji vjeruju vode prepoznatljivi i dobro uigrani voditeljski parovi Amina Hodžić i Aleksandar Hršum, Armina Čengić i Vlado Marić. Osim dnevnih vijesti iz zemlje i svijeta, važno mjesto i prostor u Dnevniku Nove imaju i sportske minute koje gledateljima svakodnevno donose najbolje i najvažnije od sporta, a iza njih stoje Adis Hadžić i Aldin Lagumdžija.
Dnevnik Nove možete pratiti svakoga dana od 18.30 sati.

*Izvor: Audience Measurement d.o.o