Novo jutro u plavom timu Nika i Tena započet će vježbama disanja koje će predvoditi Ivana Banfić, a dok će se djevojke pripremati za uspješan početak dana, Viktor će članove svog tima razveseliti ulovljenom hobotnicom. No, dok su prošle večeri članovi crvenog tima imali pravu gozbu s ražom i krompirima koje su osvojili u posljednjem izazovu, glavni problem plavog tima još uvijek je vatra koju nisu uspjeli upaliti.


Žudeći za konkretnim obrokom, kandidati neće imati drugog izbora nego da pojedu sirovu hobotnicu, a prvi će se u tome okušati Roko i Viktor. Uskoro će im se pridružiti i ostali kandidati koji su se već pomirili s time da im je sirova hrana do daljnjeg jedina raspoloživa opcija. „Ono što smo ulovili – od školjaka i hobotnica – sve smo jeli sirovo. Meni se to čak dopalo. Imao sam prilike u životu jesti sirovu hranu, ali ne ovako sirovu, direktno iz mora. Mislim da je to dobar izvor energije i da ćemo nastaviti tim tempom dok ne dobijemo vatru“, zaključit će Kristian kojemu sirova hrana zasad ne predstavlja problem.

Viktorov ulov doći će u pravo vrijeme jer će kandidatima trebati dodatna energija za novi izazov koji je pred njima, a ovoga puta na kocki je najbitnija nagrada – plemenski imunitet. Tim koji izbori pobjedu u izazovu osvojit će totem koji ih štiti od Plemenskog vijeća.

S druge strane, gubitnički tim morat će učestvovati na Plemenskom vijeću koje će odlučiti ko je najslabija karika u timu, pa kandidati moraju dati sve od sebe da izbjegnu mogućnost eliminacije i protjerivanja s otoka. „Puno nam znači današnja pobjeda, posložili smo se i spremni smo na sve. Moramo započeti i naš pobjednički niz, dosta je bilo ovoga“, samouvjereno će poručiti Viktor s jasnim ciljem da upravo plavi tim osvoji plemenski imunitet.

Hoće li se plavom timu posrećiti u najbitnijem izazovu koji je pred njima saznat ćemo večeras u 22.15 na Novoj BH!