Plavi tim u 'Survivoru' nije se proslavio s posljednjim obrokom riže koja im je ostala jer im je, na njihovo razočarenje, uzrokovala probavne teškoće.

„Šteta što je taj zadnji obrok otišao po zlu, jer nemamo puno za jesti, a ja sam stalno gladan“, otkrio je Enea. Crveni tim nada se da će sljedeća nagrada biti vezana uz pecanje, a dobro bi im došao, kažu, harpun kojim bi još bolje mogli loviti ribe sada kada se pokazalo da su u tome uistinu prilično dobri.

Plavi tim se pak nada da će im sljedeći poligon biti više naklonjen i da će iz igre izaći kao pobjednici. „Idem i s pozitivnom i zabrinutom energijom. Pozitivno mi je to što imam osjećaj da ćemo pobijediti i osvojiti nagradu, a zabrinuto jer ne želim da mi iskoči koljeno. Htjela bih se vratiti kući s normalnim koljenom“, otkrila je Anđela svoju bolnu tačku.

Put do pobjede je težak i trnovit, a samo jedan tim izlazi kao pobjednik koji sa sobom odnosi nagradu. „Očekujemo neku pušku ili udicu u sljedećoj igri. To bi nam pomoglo“, rekao je Denis. Crveni tim se pohvalio s količinom ulova iz mora, ali Marko kaže da im je draže jesti krompir.

Šta je nagrada za koju se bore i koje će je pleme ovoga puta osvojiti u neizvjesnom i uzbudljivom izazovu u kojem će se kandidati opet nadmetati ‘jedan na jedan’, doznat ćemo večeras u Survivoru na Novoj.