Jučer je u Grandovom studiju na Košutnjaku počelo snimanje nove sezone "Zvezda Granda", a pojedini članovi žirija pojavili su se u potpuno novim izdanjima, preplanuli i nasmijani.

Među prvima stigao je Aleksandar Milić Mili novo pojačanje u Grandu. Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije Granda a u novi ciklus „Zvezda Granda“ donosi veliku novinu – vodit će grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mjesto u ovom prestižnom nadmetanju.

Za snimanju prve epizode Viki Miljković odabrala je crnu kombinaciju, dok je Jelena Karleuša ponijela zlatnu haljinu koja je dodatno istakla njen preplanuli ten. Pri dolasku u studio Anu Bekutu dočekalo je rođendansko iznenađenje, pjesmica od članova žirija, kao i pokloni koji su činili slika, torta, šampanjac i set čaša u elegantnoj korpi. Kraljica narodne muzike pohvalila se i Mrkinim rođendanskim poklonom, a to je ogrlica koja je krasila njen vrat. Marija Šerifović jedva je dočekala da ponovo krene u razred, kako je najavila na Instagramu, pa je njen dolazak u Grandov studio bio praćen osmijehom i nevjerovatnim elanom za rad.

Ni Bosanac nije krio dobro raspoloženje, a masku je skinuo tek nakon što je sjeo u sudijsku stolicu. Pred okupljenim pripadnicima sedme sile Saša Popović poželjeo je dobrodošlicu novom članu žirija i otkrio male izmjene u takmičenju.