Novi dan za pustolovne takmičare Survivora započinje u potpuno novom kampu, koji im pruža svježu perspektivu i izazove na koje će se morati prilagoditi.

Timovi će se suočiti s promjenama u okolini, ali i među sobom. Početno vrijeme proći će u pozitivnom ozračju među kandidatima iz dva suparnička tima. „Moji novi suplemenici su baš super, kao što sam i očekivao“, reći će Stefan. „Prvi dan s ovoliko ljudi djeluje mirno i spokojno, a vidjet ćemo što vrijeme nosi“, skeptična će biti Mihaela, dok će Luka procijeniti da će crveni unijeti veću dinamiku u suživot.

Prije novog poligona, na kojem zbog zdravstvenog stanja i dalje neće sudjelovati Matea i Mitar, padat će samo riječi hvale za takmičare u suparničkim timovima. Pobjeda na poligonu pobjedničkom plemenu u kampu će osigurati zdrave namirnice – mrkvu, papriku, paradajz, patlidžan, krumpir, tikvicu, luk, tjesteninu i grah. No, to nije sve. Pleme koje pobjedi osvojit će dvije nagrade, a što će biti ona druga, još bolja, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.