Do samog kraja stigla je i sedma sezona autorskog projekta Žike Jakšića - show „Nikad nije kasno“. Iza nas je fantastična sezona koju su obilježili talentovani pjevači iz regije, ali i cijelog svijeta, protkana naljepšim notama, emocijama, kvalitetnom muzikom i snažnim životnim pričama veterana.

U nedjelju, 26. juna od 21:00 h, svjedočit ćemo velikom finalu 7. sezone, a za laskavu titulu pobjednika borit će se 12 takmičara.

Kao i svake godine, žiri i publika izabrat će čak tri pobjednika. Prvog će odabrati stručni žiri, koji u finalu čine Saša Milošević Mare, Milica Todorović i Željko Samardžić, dok će gledatelji odabrati čak dva pobjednika i to putem SMS i Facebook glasanja.

U spektakularnom finalu veterani će pjevati uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a domaćini će, kao i do sada, biti voditeljski dvojac – Dragana Katić i Žika Jakšić

Nagradni fond “Grand produkcije” je i ove godine bogat, a pored statue, pobjednici će dobiti pjesmu,  kao i kompletan marketing najveće produkcijske kuće.

Ovogodišnji finalisti emisije Nikad nije kasno su: su Ljubiša Osmanović, Omer Karalić Azzaro, Anka Pecnik, Vladan Simić, Amer Čengić Čenga, Mirsada Mekić, Radenko Bilić Miki, Tomislav Filipović Čičak, Vesna Damjanović, Dubravko Biondić Duba, Boban Canevski i Slaviša Korać.