Vrijeme je za prvu individualnu igru u ovoj sezoni Survivora.

Na izazovnom poligonu gdje će se takmičari prvo morati vrtjeti oko svoje osi, a zatim se kretati kroz poligon noseći stalak s lopticom, prvi će put članovi istog plemena igrati jedni protiv drugih. Plavi kako bi osvojili nagradu – odlazak na večeru, a crveni se bore i za nagradu i za osvajanje ogrlice osobnog imuniteta.

Njihov zadatak bit će prenijeti lopticu do kraja poligona, skinuti ključ i otvoriti škrinju u kojoj ih čekaju čunj i dvije lopte. Završni zadatak je srušiti čunjeve s lopticama. Svaki takmičar imat će tri života, a pobijedit će onaj kojemu na kraju ostane najviše života.

Mario će crveni tim upitati raste li napetost među članovima crvenog tima dok se pripremaju za plemensko vijeće i duel u kojem će se odlučiti ko će postati peti član porote. „Kod nas nema tenzija. Već smo napravili klanove unutar plemena i znamo ko će biti sljedeći nominirani. Ovisi o tome ko osvoji ogrlicu, znamo ko odlazi u duel“, otkrit će Anđela. Katarina će dodati da će, ako ona osvoji ogrlicu, pleme izglasati jednog, a ona drugog muškog člana tima.

Ne propustite večerašnju epizodu Survivora i saznajte ko će se izboriti za nagradu, ko će osvojiti ogrlicu osobnog imuniteta, ali i ko će morati u duel nakon plemenskog vijeća.