Takmičarska sezona "Zvezde Granda" 2021/2022 privodi se kraju, a potraga za novim talentima počinje već sljedeće nedelje!


Saša Popović sa timom Grand Produkcije, posjetit će nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini i regionu u potrazi za novim pjevačkim nadama koje će se takmičiti u novoj sezoni i pokušati da ostvare svoje pjevačke snove. Saša ističe da se veoma raduje audicijama u Bosni i Hercegovini.
– Bosna je nama možda i najinteresantnija država u regionu, jer je evidentno da u posljednjih 10 godina zaista najbolji pjevači dolaze iz BiH, pogotovo iz Federacije BiH. Ima talenata za još 10 godina unaprijed, kazao je Saša.
Vjeruje da će i u novoj sezoni biti dosta kvalitetnih kandidata što će se u konačnici odraziti i na kvalitet i gledanost takmičenja.
– U cijelom regionu gledanost je velika, a pogotovo u BiH, to je nevjerovatno. To je najgledaniji format emisije, mislim da je gledanost „Zvezda Granda“ u BiH na nivou kada igra bh. reprezentacija za Evropsko ili Svjetsko prvenstvo. Imamo dosta dobrih takmičara iz BiH i u ovoj sezoni, a siguran sam da će ih barem trećina biti u finalu, možda i polovina. Vidjet ćemo kada dođemo do finala – zaključio je.

Ukoliko smatrate da imate talenat, ne propustite zakazane audicije u bh. gradovima:

6. juni Tuzla, Bosanski kulturni centar
7. juni Sarajevo, Studio televizije Nova BH
8. juni Banja Luka, Dječije pozorište RS

Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak tačno u podne.