Voli kuhati, voli crossfit i voli svoju mačku Zdenku, a sada je došlo vrijeme da se prijavi na MasterChef.

On je 37-godišnji Mirko Barišić koji živi u Luksemburgu i osim za MasterChef pregačom, u potrazi je i za ženom. Na takmičenje ga je prijavio prijatelj koji smatra da Mirko odlično kuha i koji mu je došao pružiti podršku na audiciji. Na Mirkovom će se tanjiru naći orijentalna teletina kojom će pokušati osvojiti žiri. No, hoće li to biti dovoljno da osvoji pregaču i možda pokoje žensko srce?

Osim njega, imat ćemo priliku vidjeti i veseljaka Mladena Fajfarića iz Varaždina kojega su gledatelji već imali prilike na malim ekranima gledati u emisiji Supertalent. Iako nema nikakva iskustva u kuhanju, to ga nije omelo da se prijavi u najpoznatiju televizijsku kuhinju. Njemu inače kuha majka, a sada se po prvi put odvažio primiti nož i kuhaču u svoje ruke i to pred kamerama. „Nekad idem u dućan i tamo si kupim nešto za jesti“, rekao je i iako nikada nije čistio ribu u životu, na audiciju donosi brancina kojeg još nikada nije ni jeo.

U posljednjoj, šestoj audicijskoj emisiji MasterChefa smijeha i dobrog raspoloženja neće nedostajati, dok natjecatelji pokušavaju svojim jelima osvojiti pregaču i svoje mjesto za poznatim štednjakom. Stoga ne propustite upoznati posljednje takmičare koji će se na audiciji nastojati izboriti za svoje mjesto među top 24 najbolja kandidata.