Popularni serijal "Nikad nije kasno" kreiran pod motom "ostvarenje neostvarenog sna" stigao je do same završnice, a sinoć je uz direktan prijenos na Novoj BH održano spektakularno finale pete sezone. Među dvanaest sjanih veterana, trijumfovala su tri takmičara.

Zorica Erić osvojila je najviše glasova publike, koja ju je podržala u SMS glasanju, dok je Rifat Ramović trijumfovao u kategoriji Facebook glasanja.
Vahid Musić, pobjednik je stručnog žirija kojeg su činili Saša Milošević Mare, Aleksandra Prijović i Saša Milošević, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju i po eurovizijskom sistemu.
„Ostvario sam svoj san pod stare dane“ – poručio je Vahid, inače porijeklom iz Živinica, sa trenutnom adresom stanovanja u Frankfurtu.
Za laskavu titulu najboljeg pjevača, pored Zorice, Rifata i Vahida, takmičilo se još 9 finalista: Sanja Živković, Maja Marinković, Dejan Ćosić Džozef, Saša Milovanović Šasi, Rufat Selim, Adela Turkić, Vladimir Vještić, Zoran Stojanović i Emir Gosto Šora.
Nova BH već od naredne nedjelje donosi 6. nastavak serijala “Nikad nije kasno”, a nova sezona gledateljima će, kao i do sada, priuštiti neviđenu zabavu, emotivne priče i sudbine kandidata iz cijelog regiona te mnoštvo iznenađenja za sve generacije.