Iza nas je prva epizoda treće sezone zabavno takmičarskog showa Survivor u kojoj smo upoznali 20 neustrašivih takmičara podijeljenih u dva tabora: plavi i crveni.

Osim predstavljanja kandidata, u prvoj epizodi svjedočili smo nadmetanju timova za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na otoku i materijala za izgradnju kampa koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti njihov novi dom. Jedan od prvih zadataka za nove kandidate bio je paljenje vatre bez upaljača ili šibica, a takmičenje odvažnih kandidata u osvajanju nagrada i snalaženju na otoku već su u prvoj epizodi oduševilo je gledatelje pred malim ekranima, ako je suditi prema rezultatima gledanosti. Svaku minutu premijere treće sezone showa pratilo je gotovo 300.000 gledatelja, a prva epizoda dosegnula je više od pola miliona gledatelja. S udjelom u gledanosti od 31% show Survivor bio je najgledaniji televizijski sadržaj u terminu emitiranja u Bosni i Hercegovini. *

Kandidate i u večerašnjoj epizodi očekuju iznenađenja. Gledat ćemo igru za nagradu koja bi im mogla barem malo olakšati naredne dane. Pobjednik u novom izazovu na zanimljivom poligonu omastit će brk, jer članove pobjedničkog plemena čekaju slatke krafne te četkice za zube.

Ne propustite novu epizodu showa Survivor u 22.15 na Novoj.

*Izvor: Audience Measurement d.o.o.; Ciljna skupina: 18-54; Razdoblje: 04.03.2023.; Vrijeme: 22:15-23:56; SHR%;