Sanjino ponašanje nakon eliminacijske igre u kojoj je učestvovala jer ju je pleme nominiralo, dolilo je još ulja na vatru te je do izražaja još više došla njezina negativna energija o kojoj priča pleme.

„Vidiš da je zatvorena i da ne priča ni s kim“, rekao je David u razgovoru s Denisom. Leo pak smatra da se ponijela nesportski kad im je okrenula leđa i otišla od njih na klupe crvenog plemena po završetku eliminacijske igre, a i prozvala ih je da su se svi okrenuli protiv nje. „Izašla je sva pokunjena i sjela je kod nas na plemenskom vijeću“, ispričao je Luka. „Mislim da je sada izašlo na vidjelo pravo lice Sanje“, zaključio je Leo.

Slijede individualne igre u kojima se svako bori sam za sebe. Plavi tim borit će se za ogrlicu osobnog imuniteta, dok će crveni tim, u kojem su već poznati četvrtfinalisti – Luka, Draga, Anja i Nataša, boriti za vrlo vrijedan bod te niko od njih neće ići u eliminacijsku igru. Još dvije osobe moraju postati članovi porote, a na novom poligonu čeka ih trčanje, plivanje i puzanje… Ko će biti najuspješniji, a ko će završiti u duelu, doznat ćemo večeras u Survivoru.

Bliži se i finale showa 28. maja u kojem ćemo saznati ko će se od preostalih kandidata ove godine okititi titulom novog Survivora.