Svima je u plavom plemenu sve više u fokusu Sanja kojoj je Survivor, kako kaže - san.

No, mora živjeti u dubokom razdoru u plavom plemenu i budućnost joj je u takvoj konstelaciji upitna. „Nadam se da je kod crvenih padala jača kiša, čak i tuča i da će na teren doći kao pokisli, a mi da ćemo ih zgaziti“, kaže Sanja prije odlaska na poligon. Ovoga puta natjecatelje će čekati čak dvije igre – jedna mini za nagradu, a druga za plemenski imunitet.

„Eliminirao sam jednog važnog člana velikog klana, do kojeg im je jako stalo i shvatili su da nisu sigurni“, istaknuo je David u razgovoru sa Sanjom te napomenuo da su na listi za eliminaciju on i Denis, a možda i Sanja. „Ne znam jesam li na listi za odstrel. Ne vjerujem nikome“, kaže Sanja koja se porječkala s većim klanom. „Pokušat ću poslati doma sve koji mi se nađu na putu“, dodala je.

U Survivoru je jedan od najvećih izazova glad, a najveći luksuz nešto slatko, pa će onaj ko osvoji nagradu, dobiti ukusnu slatku tortu od sira. Kojem će timu to poći za rukom doznat ćemo večeras. Osim toga, Mario je Antoniju upitao o prijateljstvu s Denisom koje je pošlo po krivu, a koje je nove detalje o njihovom odnosu otkrila, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.