Sljedeća igra u Survivoru nekom od kandidata izmaknut će tlo pod nogama. Naime, gubitničko pleme nominirat će jednu osobu za duel, a u timovima su razmirice sve snažnije.

U plavom timu osjeti se neslaganje između Marine koja je preuzela ulogu kuharice i Sanje koja se cijelo vrijeme ima potrebu kretati i vježbati za poligone. „Sanja želi pobijediti na poligonu i sve vrijeme koristi da bi bila bolja u igrama“, kaže Marina. „Mislim da u plavom timu postoje maske. Da ljudi kimaju glavom i lažno se osmjehuju, ali doći će dan kad će to sve pasti“, smatra Sanja ne imenujući nikoga posebno. Marina pak smatra da je Sanja prva koja bi se trebala plašiti sljedećeg plemenskog vijeća u kojem plavi tim neće imati imunitet.

Sve su jasniji odnosi i u crvenom timu. Lazar, Nataša i Marija imaju zamjerke prema Ani i Marku te smatraju da se on lažno predstavlja. „Kako vrijeme prolazi Markovo lice u plemenu se polako otkriva. Htio bi sa svima biti u savršenim odnosima što je nemoguće. Mislim da to za njega neće dobro proći“, smatra Lazar.

Plavi je tim na plaži zatekao poklone, a što se u njima nalazi doznajte u večerašnjoj emisiji koja će otkriti i koje pleme na vijeće dolazi u strahu od nominacija te ko će sljedeći biti izabran za duel.